My Beloved Followers

Saya pengedar sah SHAKLEE anda !

For those at Indera Mahkota, Bandar Damansara, Gebeng Industrial Area, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

FB Page : Wardazri VitaShoppe
Owner Personal FB : Nor Mawardah
Call/sms/whatsapp : 019-9887126
Email : wardah.rosa@gmail.com

***Untuk COD di kawasan berhampiran anda, sila lihat senarai pengedar di sebelah kanan .


Saturday, March 30, 2013

SET RESDUNG SHAKLEE

Salam semua readers....
semalam ibu check statistic traffic ke blog ini, terkejut juga sebab tiba-tiba unique visitors blog bertambah dua kali ganda dari biasa. Rupanya semalam keyword Darwish dan Darwisya jadi trending ye.... Bila check kat Facebook diorang, rupa-rupanya semalam mereka anak beranak ada rakaman dengan rancangan Malaysia Hari Ini lebih kurang pukul 8.00 pagi..heheh 

okay, bukan nak cerita pasal tu pun sebenarnya. Hari ini ibu nak kongsi mengenai SET RESDUNG Shaklee ataupun kita namakan SET G ! Boleh tengok gambar di bawah vitamin apa yang ada dalam set resdung ni.

Set ini terdiri dari ALFALFA, VITAMIN C dan B-COMPLEX

Apa fungsi vitamin ini???

Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.
 

Set ini bukan saja untuk resdung tapi juga sesuai untuk mereka yanh menghidap ASMA, ALAHAN dan juga EKZEMA.

Ini pula TESTIMONI daripada mereka yang telah menggunakan SET RESDUNG shaklee ni:



Kisah Puan Yati ni boleh anda baca di SINI

okaylah ini saja untuk hari ini...Selamat berhujung minggu semua!!!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts