My Beloved Followers

Saya pengedar sah SHAKLEE anda !

For those at Indera Mahkota, Bandar Damansara, Gebeng Industrial Area, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

FB Page : Wardazri VitaShoppe
Owner Personal FB : Nor Mawardah
Call/sms/whatsapp : 019-9887126
Email : wardah.rosa@gmail.com

Nak ORDER? Klik ikon di bawah

Nak ORDER? Klik ikon di bawah
CLICK HERE TO ORDER

Tuesday, March 5, 2013

Part 3:Family day- Shopping terlampau di Pavillion, Midvalley & Wangsa walk

Hai salam semua!

Huh...aci tak aktiviti shopping ni masuk jugak dalam acara family day??! Hehe

Okay tak dapat nak hurai panjang. Lepas balik dari Lost World, masing2 bawak haluan sendiri. Ibu sekeluarga stay kat rumah adik ipar ibu kat Semarak manakala mak ayah stay kat Puchong. Secara tak sengaja tempat yang nak dituju pun sama so mula2 jumpa and shopping sama2 kat pavillion. Lepas tu kami gerak ke midvalley pulak sebab cari barang yang takde kat pavi.

Ibu pun dah lama tak shopping sakan macam ni. Berjaya membeli di Crocs, Levis, carlo rino, clarks, quiksilver dan sekitar parkson. Terima kasih juga buat umi (my mom) yang hadiahkan ibu dua barang ... Sungguh gembira bila dah berkahwin and beranak ni masih dapat hadiah dari mak sendiri... Yahhuuu rezeki..alhamdulillah... Maklumlah my mom still bekerja lagi sebagai pendidik. Tak lama lagi dah nak bersara.

Esoknya pula, hari last, ibu ke wangsawalk mall. Pergi outlet levi's. lepas tu makan and bertolak pulang ke Kuantan. Begitulah berakhirnya perjalanan kami. Hehe. Maka berakhirlah episod entry family day ni.





2 comments:

mama ila said...

seronoknya shopping..hehe

Sidratul Muntaha said...

memang betul2 shopping nih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts